Forum amatorskiej grupy kolarskiej ICE BIKE TEAM
Team
no pisałem przecież
chyba dziś przesadziłem miałem problem wrócić do domu się jednym słowem dotoczyłem
jutro na szczęście wolne
a od przyszłego tygodnia czyli od jutra już sam rower około 6-8 godzin tygodniowo na tyle mnie stać w tej chwili
Team
to miałeś trening podobnie jak u mnie i tak nieźle godzinowo w tygodniu wychodzisz, u mnie ostatnio ubogo w tej kwestii ale liczę, że teraz po nowym roku trochę ten stan się poprawi
no dostałem w dupę godzinowo wychodzi fajnie a tym że we wtorek na świeżym powietrzu a środa czwartek i piątek trenażer i już się togo boje bo po godzinie 22:30 a jestem w tym czasie już trochę zmęczony
w weekendy udaje mi się wyskakiwać na rower jak młody spi wiec mam na wszystko do 2h w tym same przebieranie z 20 min zanim wyjdę to czas się szybko skraca ale jak chcę same xc to 20 min rozgrzewki i idealnie zostaje do godzinki na dobry trening
jutro robię 2x15 bo na dworze lepiej idzie
Team
to fajnie Ci to wszystko wychodzi, aż jestem ciekaw jak Ci będzie szło, liczę, że będzie ogień
to się jeszcze zobaczy co z tego wyjdzie mam nadzieję że uda się wysiedzieć na rowerze bo jakby nie było to pół roku muszę na nim pedałować nie będzie łatwo choć młody ma już 1,5 i może uda się go tacie zostawiać na godzinkę by na te żelastwo wieczorem nie wsiadać
Team
kurde nieźle Ci to idzie, oj daleko teraz będziesz przede mną, jak jeszcze w Orzeszu jechaliśmy razem tak teraz przepaść
Team
ja trochę od tego żelastwa odpocząłem, dzisiaj po pracy biorę się za jego reaktywację, zobaczymy czy mi się uda
4x7 zrobiłem na więcej psycha nie pozwala i chyba jak trenażer będzie to będę robił więcej powtórzeń ale krótsze tak chyba to wytrzymam
daj znać jak tam reaktywacja