Forum amatorskiej grupy kolarskiej ICE BIKE TEAM
Team
Jak tam kolano ? Jakie teraz robisz treningi, jak długie interwały, ciekawy jestem na jakim etapie jesteś ? weź coś napisz co robisz w tym tygodniu
tak szczerze to w tamtym tygodniu 4 godzinki ale czy można nazwać to trening ? tak sobie pojezdziłem w tlenie bez jakiegoś tam planu ważne by jeździć ważne by kolano odpuściło
wczoraj było cieplej więc i mniej bolało mam nadzieje że już tak będzie
ten tydzien to też 4 lub 5 razy po godzince a w przyszłym chcę wrócić do normalnego treningu
dziś nie wytrzymałem i dałem ognia 3x4 ss 10 t i 3x3 cr było ostro, zrobiłem z lekkimi problemami ale zrobiłem i to na maszynie wiec jestem mega zadowolony wiec lecę dalej z treningami kolano bolało tylko na rozgrzewce później już nawet nie pamiętam nie myślałem o tym
Team
super, dobre wieści
Team
ostro ale zazdroszczę Ci tych treningów i formy, ja takiego teraz bym nie przeżył
dał byś radę nie ma czego zazdrościć sądzę że byłoby lepiej gdyby nie ta noga wczoraj bylo 12 min na około 165 i 3 min na około 180 na świeżym powietrzu dziś 20 min na około 165 i 12 min na około 170 też było mocna może nawet mocniej niż wczoraj i to jeszcze na maszynie wiec dziś jestem mega zadowolony byle tak dalej
jutro lekko a piątek muszę odpocząć i się wyspać
Team
no to super wieści, widać forma idzie w górę gdzie ta wiosna ?!? w waiwe śniegu znów nawaliło po pas
coś tam zaczyna się dziać ale nie wiem jak teraz mam trenować się zagubiłem w tym wszystkim
no tak gdzie ona jest, ponoć w niedziel już ma u nas być
dziś godzinka lekko a jutro odpoczywam
Team
I jak tam wybierasz się do Orzesza ?
więc tak było fajnie ale się skończyło przyszło trochę zimną znów boli kolano na dodatek w sobotę się lekko przewróciłem ale tyłek mnie do dziś boli bo upadłem na pedał
orzesze odpuszczam bo w tym tygodniu jeszcze nie jeździłem może dziś się uda