Forum amatorskiej grupy kolarskiej ICE BIKE TEAM
Team
No to zaczynamy przygotowania.
Na początek test biegowy, żeby mieć odnośnik czy są jakieś postępy. Trasa stała wokół Pogorii. Dystans 6 km po płaskim.
Czas: 32:28 (tempo 5:22 /km)
Łba nie urywa ale to dopiero w sumie jeden miesiąc biegania.
Ostatnio edytowany przez piootrj (2012-10-19 11:28:51)
kurcze szkoda że mamy do siebie tak daleko byśmy razem biegali bo samemu nie mogę się przemóc no to czekam na kolejne wyniki z trasy
a jakieś dodatkowe ćwiczenia robisz ?
Ostatnio edytowany przez ice (2012-10-20 09:07:54)
Team
ja nie robię na razie ćwiczeń, jakoś nie mogę się zmusić
w niedziele była super pogoda więc dwie godziny pokręciłem na szosie, w pon. biegi w tym podbiegi, wczoraj basen, dzisiaj znów podbiegi w planie i minimum 10 km.
Team
no to dzisiaj całkiem nieźle wyszło, w sumie 12 podbiegów, 12 km i 1.5 h
a tutaj idealne miejsce do podbiegów w Wawie - Park Moczydło
http://photo.bikestats.eu/zdjecie,81295 … zydle.html
Ostatnio edytowany przez piootrj (2012-10-24 20:52:49)
Team
to dobra motywacja, ale ja nie mogę, jak mam coś robić pod dachem to mnie skręca
wiesz co nie wiem czy to ostro, nie mam porównania do nikogo, czasami ktoś tam przybiegnie to wbiegnie raz i leci dalej, mi to zajęło 25 minut, fakt dzisiaj nogi i dolny odcinek pleców pobolewają, czyli efekty są, mam nadzieje, że wzmocnie te nogi i plecy i na rowerze też będzie się lepiej jeździło
dzisiaj pomimo, że chodzi się ciężko po wczorajszym, biegało się całkiem dobrze, w sumie 45 minut i 6 km powoli i spokojnie, myślałem, że będzie gorzej
Ostatnio edytowany przez piootrj (2012-10-25 21:18:00)
Team
pływanie tak sobie, raz lepiej raz gorzej trochę za mało chodzę na basen, najlepiej się pływa jak chodzę dzień po dniu, wtedy z każdym dniem jest lepiej, ale potem zaś tydzień przerwy i znów jest słabiej
Ale żeby chodzić dzień po dniu to albo musiałbym zrezygnować z kolejnych treningów rower/bieganie albo robić dwa treningi dziennie, rano basen a potem reszta ale jak na razie nie mam sił żeby rano przed pracą jeszcze zasuwać na basen
Ostatnio edytowany przez piootrj (2012-10-27 06:19:06)
Team
no będę musiał ale na razie na luzie podchodzę do tego, muszę psychicznie odpocząć od tego rygoru treningowego
za to dzisiaj 2.5 godziny biegu i 20 km, fajnie się biegało po lesie jak tak biało wszędzie
luz to podstawa nie ma się co zmuszać bo nic z tego nie będzie
no tak w lasie musiało być fajnie masz jakieś takie kółeczko po parę km
czy to taka trasa 20 km ?
Team
dookoła jednej z Pogorii jest 6 km więc tam robię treningi. Ode mnie z domu lasami i opłotkami jest 5 km więc się uzbiera tych 15-20 km bez potrzeby kręcenia się w kółko czego nie lubię
Team
i tak robię, testowo 6 km, w pierwszym poście zamieściłem test z takiego okrążenia żeby za jakiś czas porównać czy są jakieś efekty treningu